Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Dodurga Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : (Okul) 0 364 711 52 46 // (Pansiyon) 0 364 711 61 01
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://dodurgaaihl.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mah. Mehmet Akif Cad. No 16 Dodurga ÇORUM
VİZYON : Toplumun ihtiyaç duyduğu dini bilgiyi kur’an ve sünnet ışığında verebilme pratiğini, Donanımlı din adamı yetiştirebilmenin ilk adımını, bireyin dinle olan bağını komplekssiz bir kavrayışla diri tutma gayretini, İslami ilimlerle zenginleştirilmiş mukayeseli ilim anlayışını, sosyoloji ile İslami perspektiften doğan fıkıh ilmini aynı müfredat içinde veren kuşatıcı bir toplum bilim perspektifini, Hayatı sadece ferdi değil, aynı zamanda sosyal meseleler üzerinden algılama sorumluluğunu, , Shakespeare’ın dünyasını bilmek yanında İbn Arabi’yi, Gazali’yi, Mehmet Akif’i içselleştirmek, Mozart’a kulak vermek yanında Ali Ufki Bey’i, Buhurizade Mustafa Itri’yi terennüm etmeyi, İlmi irfana dönüştürmeyi, bu kazanımları hayata taşıyabilmeyi, Hayatın hırslarına karşı tevekkülü, sabrı, sebatı ve metaneti kuşanabilmeyi, Gerektiğinde, sukut ederek etkili bir çığlığı herkese duyurabilmeyi, Dünyayı fenadan bekaya uzanan bir yolculuk olarak bilmeyi ve buna göre yaşamayı,öğrenecek bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş; İnsana,Ahlaka ve kültürel mirasa saygılı;Yaratılanı yaratandan ötürü sevebilen; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :66
Derslik :4
Yatakhane Koğuşu :26
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:20 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER (KATI YAKACAK)
Servis : Servis imkanı vardır.
Ulaşım : İl Merkezine her iki saatte bir servis vardır.
Yerleşim Yeri : Okul ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çorum il merkezine 45 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf 34 öğrenci kontenjanında 23 boş kontenjan vardır. 10. sınıf 34 öğrenci kontenjanından 14 boş kontenjan vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 10. Sınıf Taban Puan: 218,186 9. Sınıf Taban Puan: 168,631
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2016 yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz 2016 yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Mevcut 9. ve 10. sınıflar var.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :